Szia, engedd meg, hogy mindenek előtt pár mondatban elmeséljük neked, miről is szól a… theTRIP
A The Debut Band és a Legendary Moments közös gyermekeként világra hozott projekt lényegében egy nyitott, mégis bensőséges elektronikus zenei közösség, melynek eseményein a koncepciónk minden esetben kizárólag a különlegesség és a minőség mentén tud érvényesülni. A fókuszban persze továbbra is a zene áll, ahogy azt kell, ám hisszük, hogy lehet más köntösben, akár globális szinten is újat nyújtani Nektek, az évek óta töretlenül hálás közönségnek. Igen, így aztán természetesen Neked is.

A helyszín

Az egyszerűség kedvéért: Messze a város zajától, Budapesttől mintegy 70 kilométernyire, festői, érintetlen környezetben fekszik egy varázslatos birtok, melyet majd’ két napon keresztül csak Ti birtokolhattok. Vegyétek hát birtokba! Csak bátran. Lazán és kényelmesen. Lesz ott rengeteg függőágy, napágy a medence körül… talán nem is kell folytatnunk, igaz?

A képek önmagukért beszélnek, nézd csak:

A buli(k)

Július 15-én 10:00-kor nyílnak a birtok kapui és ugyanekkor indulnak az első buszaink is Budapestről azok számára, akik nem óhajtanak saját szakállra kikocsizni.

Szombaton 12:00-kor veszi kezdetét a DayDreaming elnevezésű (hosted by Legendary Moments) nappali bulisorozat. A szó több értelmében is nappali álmokkal készülünk erre a napra:
egy Fernando Ferreyra -DREAMERS All Dayszettel.

Álmodozhatsz, lazíthatsz velünk a medencében, vagy a nyugágyon is, meg különben is, ahol akarsz, de mindenképpen gyönyörű környezetben, csodálatos emberekkel. Inni adunk, naná. Ételt sütsz magadnak, adunk hozzá mindent, tudtok majd csapatokba verődve is kiscsaládok módjára grillezni, házi hússütőversenyt rendezni egymás közt, bármit.
És egyébként is, azt csinálsz, amit akarsz. Szigorúan a lehető legjobb értelemben véve. Hisz’ ezért jössz el, igaz?

További fellépők hamarosan.

Jegyárak

Három csoportra bontottuk a belépési lehetőségeket, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvezőbbet.

Sétáló jegy:

 • Egyszeri belépést biztosít az adott nap eseményeire.
 • Időszakok: DAY1 Szombat 10:00 – 23:00, DAY2 Szombat 23:00 – Vasárnap 13:00
 • Ára elővételben: 7.900,- Ft / nap amely tartalmazza az egyszeri étkezést és a medencehasználatot is.

All Inclusive jegy:

 • Teljes hétvégés belépést és ott tartózkodást biztosít a rendezvény területére, kiegészítve sátorhely-bérlési és parkolási lehetőséggel.
 • A csomag korlátlan ital- és ételfogyasztást tartalmaz.
 • Ár: 22.900 Ft

THETRIP csomag:

 • Teljes hétvégés belépést és ott tartózkodást biztosít a rendezvény területére. A csomag korlátlan ital- és ételfogyasztást, parkolást (vagy közös utazást) és szállást tartalmaz 1,2,4, és 6 fős apartmanokban.
 • Ár: 32.900 Ft

FIGYELEM!

 • Az esemény területén KORLÁTOZOTT a szálláshelyek száma, összesen 100 fő részére tudunk azt biztosítani.
 • Az eseményt körül ölelő falvakban a szervezőség további szálláshelyeket tud biztosítani összesen 200 fő létszámig
 • Parkoló: 1.500,- Ft /nap, sátorhely: 1.500,- Ft /nap
 • A helyszín kutya- és cicabarát, de ha van egy szelíd vízilovad, albatroszod, vagy tasmán ördögöd, természetesen nem kell odakint megvárnia, csak azért, mert nem kutyának, vagy macskának született.
 • Az eseményre első körben a már kiváltott tagságival rendelkezők jelentkezhetnek

Amiért csináljuk

A mindennapi életben a kíváncsiság egy állandó élményt nyújt. Ez biztosítja számunkra a kilépést a megszokottságból, a monotonitásból, a rutinból, a “túlzottan rendezett”, tervezhető élet mozdulatlanságából. Elhagyunk valami ismertet az ismeretlen bizonytalanságáért, hogy valami újat fedezhessünk fel.
Arra vágyunk tehát, hogy ez az új, sosem látott kaland mindenki számára vonzó alternatívát nyújtson.
A közösség, a család, amelyet oly sok éven át ápoltunk, most kiteljesedik. Együtt ápoljuk a hagyományokat és mutatunk egymásnak újat, együtt fáradozunk, vagy szórakozunk, számunkra ez teljesen lényegtelen a kaland során.
Nem szeretnénk untatni a részletekkel, úgyhogy:
Bármi megtörténhet, és senkinek nem mered majd elmondani…

Egész nap elérsz minket a +36205162089-es telefonszámon.